Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Το 2ο πανκρήτιο μελισσοκομικό συνέδριο έλαβε τέλος !!!

Το δεύτερο πανκρήτιο συνέδριο μελισσοκόμων Κρήτης  ( εγώ θα έλεγα ότι ήταν το πρώτο αφού το προηγούμενο είχε μορφή ημερίδας.!!!!!)που έγινε στην Ιεράπετρα, έλαβε τέλος  με τρομερή επιτυχία!! 
  





Εκτός ότι ακουστήκαν και παρουσιάστηκαν τα προβλήματα των μελισσοκόμων…… !                      Εκτός ότι ακουστήκαν πολλές και σοβαρές μελέτες……. !                                                                    Εκτός ότι ήρθαν και μίλησαν αρκετοί κορυφαίοι καθηγητές μελισσοκομίας ( η κορυφή της επιστήμης ήταν, αλλά για να μην προσβάλω τους άλλους επιστήμονες το γράφω έτσι!!!)……. !                         Εκτός ότι ακουστήκαν μελέτες και έρευνες που έχουν γίνει………. !                                                     Το σπουδαιότερο που έγινε στην Ιεράπετρα, ήταν ένα : ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της μελισσοκομίας στην Κρήτη , μαζευτήκαν γύρο από ένα «τραπέζι» οι  μελισσοκομικοί σύλλογοι και συνεταιρισμοί , κουβέντιασαν και αντάλλαξαν απόψεις συμπεράσματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας στο νησί της Κρήτης!

Για πρώτη φορά αφήσαμε στην άκρη τοπικιστικά  συμφέροντα και μικρότητες ( για να μην τις πω αλλιώς!) και μιλήσαμε σαν φίλοι και συνάδελφοι και πήραμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας.
Δημιουργήσαμε τον ενιαίο φορέα συλλόγων και συνεταιρισμών μελισσοκόμων Κρήτης. Ένας φορέας που υπόσχετε πολλά ……!! ( μα πάρα πολλά!!!)
Ο μοναδικός υπεύθυνος για όλο αυτό το αποτέλεσμα είναι ένας και μοναδικός!!
                                                    
                                                    
                                                      Ο  ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ.

Δεν θα αναφερθώ στους τίτλους που κατέχει γιατί  εκτός ότι θα ξεχάσω πολλούς  το θεωρώ λάθος να σας αποδείξω εγώ  το ποιος είναι.
Από δική του πρωτοβουλία και ιδέα δημιουργήθηκε αυτός ο φορέας για να φέρουμε εις πέρας το συνέδριο που ένωσε τους Κρητικούς μελισσοκόμους. Ένας επιστήμονας που έχει δώσει γνώσεις και φώτα στην ελληνική μελισσοκομία ,  και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, μπροστά στο έργο που θα δημιουργήσει! για να το πω πιο απλά όποια κυψέλη και αν σηκώσεις  από κάτω θα γράφει:                                                                                               ΑΝΔΡΕΑΣ!

Δεν θα πω τίποτα άλλο σε αυτήν την παρουσίαση γιατί το σημαντικότερο κομμάτι του συνεδρίου το  ανέφερα. Θα ακολουθήσει και άλλη παρουσίαση με το αποτέλεσμα του συνεδρίου!

2 σχόλια:

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Μπράβο σας. Και σε άλλα με υγεία ενωμένοι και δυνατοί.

Unknown είπε...

Πολυ ωραια, καλησπερα

φωτοβολταικα προσφορα

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...