Τρίτη 5 Μαΐου 2009

τέλος καλό ...όλα καλά!!!

Με επιτυχία έγινε το πρώτο σεμινάριο ( ημερίδα) από τον σύλλογο μας!!! Αν και περάσαμε από πολλά κύματα μέχρι να γίνει, τελικά μπορώ να πω ότι επιτύχαμε αυτό που θέλαμε!!! Ήρθαν πολλοί φίλοι περίπου 80!!! πολλοί γράφτηκαν σαν μέλη ανεβάζοντας τον αριθμό σε 62!!! Δεν πιέζουμε κανένα να γίνει μέλος!! Απλά ….. έξω από το κοπάδι έχει λίγο μοναξιά!!


Μπορώ να πω ότι η ομιλήτρια είναι μια ξεχωριστή επιστήμων !! κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα που μας έρχονται κατά καιρούς για διάφορες διαλέξεις!! Αναφέρθηκε κυρίως για τα φάρμακα αλλά και για την ποιότητα των Ελληνικών μελιών μας!! Αν και ο χρόνος ήταν αρκετά λίγος για μια τέτοια συνάντηση , και οι απορίες και οι επεξηγήσεις πολλές, μας υποσχέθηκε ότι θα μας ξανά επισκεφτεί σύντομα!!! Ασφαλώς να τονίσω ότι δεν μας βοήθησε κάνεις φορέας οικονομικά και όλα τα έξοδα ήταν από τις χορηγίες των μελών!!!



Δεν παραλείψαμε να κάνουμε και ανακοίνωση στον τοπικό τύπο!!

"" Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Χανίων « Η ΜΕΛΙΣΣΑ » ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα με θέμα ασθένειες των μελισσών στο ενοριακό κέντρο Κουνουπιδιανών με ομιλήτρια την Κα Πασαλόγλου Μαρία, κτηνίατρο μελισσοπαθολόγο,
την οποία ευχαριστούμε για την ενημέρωση των μελών μας πάνω στα θέματα της μελισσοθεραπείας και την χρήση των φαρμάκων , στον διάλογο που ακολούθησε μετά το τέλος της ομιλίας της δόθηκαν απαντήσεις σε απορίες των παρευρισκομένων. Να τονίσουμε ότι η ομιλήτρια αποδέχτηκε την πρόσκληση μας για την πραγματοποίηση της ημερίδας χωρίς οικονομικό όφελος.
Ευχαριστούμε τον εφημέριο της ενορίας , πατέρα Δημήτριο Αλεξανδράκη και τον επίτροπο κύριο Αποστολάκη για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του ενοριακού κέντρου Κουνουπιδιανών.
Επίσης ευχαριστούμε το Μελισσοκομικό Κέντρο Κρήτης για την βοήθεια του, καθώς και τον Χανιώτικο ημερήσιο τύπο για την προβολή των ανακοινώσεων μας.
Τονίζουμε στα μέλη μας και στους φίλους ότι ο σύμφωνα με το άρθρο 2 του καταστατικού μας ο σκοπός του συλλόγου είναι :
Α) η ηθική και οικονομική εξύψωση του συλλόγου
Β) η δια παντός νόμιμου μέσου προάσπιση των επαγγελματικών συμφερόντων τους
Γ) η ανάπτυξη πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης μεταξύ αυτών
Δ) η μελέτη ,προστασία, αναγνώριση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων υποχρεώσεων των μελών στην κοινωνία και την πολιτεία
Ε) η προαγωγή και ανάπτυξη της μελισσοκομίας δια μέσου των υπό της πολιτείας θεσπιζόμενων νόμων διαδικασιών και λειτουργιών
ΣΤ) η επισήμανση πυγών και στόχων και η καλλιέργεια και η προβολή αυτών ώστε να επιφέρουν οικονομικά οφέλη και ανάπτυξη της μελισσοκομίας.
Ο σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και οι πόροι προέρχονται κύριος από το δικαίωμα εγράφης μελών.""

8 σχόλια:

Anestis Ketsetzidis είπε...

Εύγε σε όλους τους υπεύθυνους.
Η γνώση είναι δύναμη.
Πάντα τέτοια.

markos aliprantis είπε...

Μπράβο πάντα τέτοια.Κάτι καιούργιο να μάθουμε και εμείς;

İlhami Uyar είπε...

Dear Pandelis,knowladge and share very important ,those activities must everytime ,I wish succesufully years all beekeepers.Best wishes.

PanKok είπε...

Συγχαρητήρια, Παντελή. Εύχομαι ανάλογη συνέχεια και καλή πρόοδο στο σύλλογο!

IxNiLaTiS είπε...

Καλή Πρόοδο και από εμένα:)

chaniabee είπε...

ευχαριστώ φίλοι μου για τα καλά σας λόγια !!!
Μάρκο.... πολλά καινούρια!! ενώ είμαστε οι πιο ενημερωμένοι στον αγροτικό τομέα..!!! είμαστε οι μόνοι που χρησιμοποιούμε φάρμακα μη εγκεκριμένα !!!!

Thanks to my friend Ilhami!

skyrianbee είπε...

συγχαρητήρια για την όλη δράση σας

Unknown είπε...

Μπραβο

φωτοβολταικα τιμες

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...